Kosas este o colecție vizionară de produse cosmetice colorante, hrănitoare și măgulitoare. Limitați doar de propria lor imaginație și nu legați de tradiție, Kosas creeaza produse de neegalat de calitate, durata și cu impact.

Printre produsele lor se numara ruj, fond de ten, farduri, rimel, deodorante si multe altele.

Fondată de artista multi-talentată Sheena Yaitanes, Kosas unește gamele de nuanțe impecabile cu formule bogate. Rezultatul? Machiajul este la fel de bun pentru pielea ta, pe cât de superb este să te uiți, măgulind un spectru vast de tonuri ale pielii cu produse frumos pigmentate – de la rujuri până la fonduri de ten perfect colorate – care au in compozitie ingrediente bogate în nutrienți. 

Kosas a fost fondată în 2015, abordand machiajul în același mod în care pictorul abordeaza arta. Prin urmare, fiecare produs se potrivește unei game de tonuri de piele și capătă o dimensiune diferită pentru a se potrivi cu fiecare. Cele mai bune rujuri ale artistei Sheena Yaitanes sunt facute cu uleiuri naturale și unturi spectaculoase.

Numele provine din filozofia celor cinci „kosa” ale sinelui. Conform acestei filozofii, există cinci straturi de sine intersectate și conectate care comunică între ele: un strat fizic, un strat vitalizant de energie, un strat mental senzorial, un strat intelectual cu discernământ și un strat de fericire veridică. Frumusețea trăiește în fiecare dintre aceste straturi, nu doar în fizic.

Compania onorează frumusețea în fiecare strat al sinelui prin formulele uluitoare si culorile pigmentate.

Kosas creaza produse cosmetice care sunt aplicate fără efort, măgulitoare în tonurile pielii și îmbogățite cu ingrediente benefice pentru îngrijirea pielii.

Kosas crede în frumusețea liberă, ușoară, neîngrădită, care iubeste simplitatea și sfidează convenția. 

Cu ochii mereu îndreptați spre transformare și viitorul produselor cosmetice, Kosas se mandreste cu faptul ca este o companie aflata in fruntea unei revoluții a frumuseții, neputand sa se opreasca din evolutie.