Cele mai bune creme BB pentru un ten perfect

BB cream-ul este un produs de machiaj multifuncțional, care combină elemente de îngrijire a pielii cu acoperirea imperfecțiunilor.

Această cremă a devenit populară în ultimii ani, deoarece oferă o alternativă mai ușoară și mai naturală la fondul de ten.

Atunci când căutați cel mai bun BB cream, este important să acordați atenție tipului de piele pe care îl aveți și nevoilor dvs. individuale.

De exemplu, un BB cream pentru ten gras ar trebui să conțină ingrediente care controlează excesul de sebum, în timp ce un BB cream pentru ten uscat ar trebui să ofere hidratare suplimentară.

În plus, este important să verificați și factorul de protecție solară (SPF) al BB cream-ului, mai ales dacă intenționați să îl folosiți ca bază de machiaj pentru întreaga zi.

Cele mai bune creme BB

Am analizat cele mai bune opțiuni disponibile pe Parfimo și am selectat cele mai bune creme BB pentru dumneavoastră.

Indiferent de tipul de ten pe care îl aveți, suntem siguri că veți găsi o cremă BB care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Garnier Skin Naturals BB Light Cream

Noi recomandăm Garnier Skin Naturals BB Light Cream pentru cineva care dorește un produs multifuncțional. Această cremă BB poate fi utilizată ca bază ușoară, cremă hidratantă și protecție solară.

Pros

 • Formula ușoară permite pielii să respire
 • Conține acid hialuronic și extract de aloe vera pentru hidratare
 • Protecție solară SPF 20

Cons

 • Culoarea poate fi prea deschisă pentru unii utilizatori
 • Acoperirea poate fi prea ușoară pentru unii utilizatori
 • Parfumul aloe vera poate fi prea puternic pentru unii utilizatori

Această cremă BB este perfectă pentru zilele în care nu doriți să utilizați o bază grea sau pentru zilele în care doriți o acoperire ușoară. Formula ușoară permite pielii să respire, iar conținutul de acid hialuronic și extract de aloe vera ajută la hidratarea pielii. În plus, protecția solară SPF 20 ajută la protejarea pielii împotriva razelor UV dăunătoare.

Cu toate acestea, parfumul aloe vera poate fi prea puternic pentru unii utilizatori.

În general, Garnier Skin Naturals BB Light Cream este un produs excelent pentru cineva care caută o cremă BB multifuncțională și ușoară.

L’Oréal Paris Magic Skin Beautifier BB Cream

Pros

 • Acoperă imperfecțiunile și uniformizează tenul.
 • Formulă ușoară și hidratantă.
 • Se adaptează la culoarea pielii.

Cons

 • Acoperirea este ușoară, deci nu este potrivit pentru cineva care caută o acoperire mai mare.
 • Poate fi prea uleios pentru persoanele cu tenul gras.
 • Nu este rezistent la transfer.

L’Oréal Paris Magic Skin Beautifier BB Cream este un produs excelent pentru persoanele care caută un produs de machiaj cu acoperire ușoară. Formula sa hidratantă și ușoară uniformizează tenul și acoperă imperfecțiunile pentru un aspect natural. De asemenea, se adaptează la culoarea pielii, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceți griji cu privire la alegerea nuanței potrivite.

Cu toate acestea, acoperirea este ușoară, deci nu este potrivit pentru cineva care caută o acoperire mai mare. De asemenea, poate fi prea uleios pentru persoanele cu tenul gras și nu este rezistent la transfer.

Nivea Visage Daily Essentials Tinted Moisturising Day Cream Natural SPF 15 (50ml)

Pros

 • Formula hidratantă care oferă protecție solară SPF 15.
 • Pigmenții reflectori de lumină ajută la uniformizarea tenului și la reducerea aspectului imperfecțiunilor.
 • Se absoarbe rapid și nu lasă senzația de untuos.

Cons

 • Nuanța poate fi prea închisă pentru persoanele cu tenul foarte deschis.
 • Acoperirea este una ușoară, deci nu este potrivită pentru cei care caută o bază de machiaj mai densă.
 • Poate fi prea hidratantă pentru persoanele cu tenul gras.

Această cremă hidratantă cu protecție solară și efect de uniformizare a tenului este o alegere bună pentru cei care caută un produs cu acoperire ușoară. Formula cu pigmenți reflectori de lumină ajută la reducerea aspectului imperfecțiunilor și la obținerea unui ten mai uniform. De asemenea, oferă protecție solară SPF 15, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea zilnică. Cremă se absoarbe rapid și nu lasă senzația de untuos.

Cu toate acestea, nuanța poate fi prea închisă pentru persoanele cu tenul foarte deschis și poate fi prea hidratantă pentru persoanele cu tenul gras. În plus, acoperirea este una ușoară, deci nu este potrivită pentru cei care caută o bază de machiaj mai densă.

Maybelline Dream Fresh Skin Hydrating BB cream

Pros

 • Oferă 8 beneficii pielii într-un singur pas
 • Protejează împotriva razelor UV cu SPF 30
 • Nu conține uleiuri și ingrediente grele

Cons

 • Acoperirea este ușoară, potrivită pentru zilele în care nu ai nevoie de o acoperire intensă
 • Nu este potrivit pentru persoanele cu tenul foarte uscat
 • Poate fi prea strălucitor pentru persoanele cu tenul gras

În general, Maybelline Dream Fresh Skin Hydrating BB cream este un produs excelent pentru persoanele care caută un produs multifuncțional care să ofere beneficii pielii și protecție solară.

De asemenea, nu conține uleiuri și ingrediente grele, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu tenul sensibil.

În ceea ce privește dezavantajele, acest produs nu este potrivit pentru persoanele cu tenul foarte uscat și poate fi prea strălucitor pentru persoanele cu tenul gras. Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat prin aplicarea unui pudră matifiantă.

Rimmel London BB Cream cu efect de iluminare

Pros

 • Proprietăți hidratante pentru efectul de iluminare
 • Formula de 9-in-1 pentru a oferi un machiaj super cu finisaj impecabil
 • Formula ușoară și ultra-confortabilă pentru uzul zilnic

Cons

 • Culoarea poate fi prea deschisă pentru pielea mai închisă
 • Acoperirea poate fi prea ușoară pentru cineva care caută o acoperire mai mare
 • SPF 15 poate fi prea mic pentru cei care caută o protecție solară mai mare

Această cremă BB de la Rimmel este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs ușor și confortabil pentru uzul zilnic, cu o acoperire ușoară, dar eficientă și protecție solară. Formula hidratantă oferă un efect de iluminare, iar formula de 9-in-1 oferă un machiaj super cu finisaj impecabil. Este potrivită pentru pielea deschisă la culoare și este ideală pentru uzul zilnic.

Această cremă BB are câteva dezavantaje, cum ar fi faptul că culoarea poate fi prea deschisă pentru pielea mai închisă, acoperirea poate fi prea ușoară pentru cineva care caută o acoperire mai mare și SPF 15 poate fi prea mic pentru cei care caută o protecție solară mai mare.

Ghid de Cumpărare

Atunci când căutăm cel mai bun BB cream, este important să luăm în considerare anumite caracteristici pentru a ne asigura că alegem produsul potrivit pentru nevoile noastre. Iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când căutăm cel mai bun BB cream:

Tipul de Piele

Primul lucru pe care trebuie să-l luăm în considerare este tipul nostru de piele. Fiecare piele este diferită și are nevoi diferite. De exemplu, dacă avem pielea grasă, trebuie să căutăm un BB cream care are o formulă matifiantă pentru a preveni strălucirea excesivă a pielii. Dacă avem pielea uscată, trebuie să căutăm un BB cream care are o formulă hidratantă pentru a menține pielea hidratată și catifelată.

Acoperire

Un alt lucru important pe care trebuie să-l luăm în considerare este nivelul de acoperire pe care îl dorim. Dacă vrem o acoperire mai mare, trebuie să căutăm un BB cream care are o formulă mai densă. Dacă vrem o acoperire mai ușoară, trebuie să căutăm un BB cream cu o formulă mai subțire.

SPF

Un alt lucru important pe care trebuie să-l luăm în considerare este protecția solară. BB cream-urile sunt adesea formulate cu un factor de protecție solară (SPF), care ne poate proteja pielea de razele UV dăunătoare. Este important să căutăm un BB cream cu un SPF adecvat pentru nevoile noastre.

Alte Caracteristici

În plus față de cele menționate mai sus, există și alte caracteristici pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când căutăm cel mai bun BB cream. Acestea pot include:

 • Formula non-comedogenică, care nu va bloca porii și va preveni apariția acneei.
 • Formula fără parfum, care este mai potrivită pentru pielea sensibilă.
 • Formula cu ingrediente hidratante, cum ar fi acidul hialuronic sau glicerina, care va menține pielea hidratată și catifelată.

BB cream-ul este bun de folosit ca fond de ten?

BB cream-ul poate fi folosit ca un înlocuitor al fondului de ten, în funcție de preferințele și nevoile tale.

BB cream-ul oferă o acoperire mai ușoară decât fondul de ten tradițional, dar poate uniformiza tenul și ascunde imperfecțiunile într-un mod natural. Dacă dorești o acoperire mai lejeră și un aspect mai natural al pielii, BB cream-ul poate fi o opțiune excelentă.

Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o acoperire mai puternică sau ai imperfecțiuni majore pe care dorești să le ascunzi, s-ar putea să ai nevoie de un fond de ten mai intens. În cele din urmă, depinde de preferințele și necesitățile tale individuale.

Care este mai bun – crema BB sau crema CC?

Este subiectiv și depinde de preferințele și nevoile individuale ale fiecărei persoane. În general, crema BB (blemish balm) și crema CC (color correcting) au scopuri și caracteristici diferite.

Crema BB este o formulă multifuncțională care combină beneficiile unei creme hidratante, fondului de ten și, uneori, protecției solare. Aceasta are în general o acoperire mai ușoară și este potrivită pentru persoanele care doresc să obțină un aspect natural, să acopere imperfecțiunile minore și să ofere hidratare pielii.

Pe de altă parte, crema CC este concepută pentru a corecta nuanțele pielii și a trata anumite probleme specifice, cum ar fi roșeața sau decolorările. Aceasta are o acoperire mai mare decât crema BB și poate fi potrivită pentru persoanele care doresc să uniformizeze nuanța pielii și să ofere o acoperire mai eficientă a imperfecțiunilor.

Decizia asupra alegerii între BB și CC cream depinde de preferințele personale, tipul de piele și scopul dorit. Este recomandat să încercați ambele produse pentru a determina care vi se potrivește cel mai bine în funcție de nevoile dumneavoastră individuale.

Este în regulă să folosești BB cream în fiecare zi?

Da, este în regulă să folosești BB cream în fiecare zi. BB cream-ul este conceput pentru a fi utilizat zilnic și oferă multiple beneficii pielii.

Cu toate acestea, asigură-te că alegi o variantă potrivită tipului tău de ten și că aplici cantități rezonabile, astfel încât să nu obstrucționezi porii sau să provoci iritații pielii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *